U vindt uw stad niet terug in de lijst?
Twijfel dan niet u in te schrijven op de nieuwsbrief van een stad dicht in de buurt.

Wie zijn wij ?

Groupolitan in enkele woorden…
 
Een simpel en aantrekkelijk concept 
 
Groupolitan is een webmarketing bedrijf, opgestart door topmarketeers uit de internetwereld. Onze troef schuilt voornamelijk in het verzorgen van de marketing van kleinere, lokale ondernemingen. 
 
Groupolitan biedt aan al haar leden elke dag mooie promoties aan (deals). Dit zijn kortingen, aangeboden door kleine ondernemingen, in een stad bij jou in de buurt. De waaier is hier enorm ruim: dit kan gaan van restaurant- en saunabezoek, tot musea en optredens. Als je dus graag op restaurant gaat, van een afslankkuur profiteert of van culture evenementen houdt, kom dan zeker elke dag eens een kijkje nemen! 
 
Hoe kan je van onze interessante aanbiedingen genieten ?
 
De deals staan slechts één dag online. Er is dus een marge van 24uur om zich in te tekenen op de korting. Daarnaast werken we met een minimum aantal kopers. Als die teller bijvoorbeeld op 10 staat hebben we minstens 10 klanten nodig die intekenen op deze kortingsbon. Is het minimum van 10 bereikt, dan kan na het einde van de dag de bon gewoon geconsumeerd worden door de aankoper. De bon blijft daarbij enkele maanden geldig.
 
Er moet dus aan 2 voorwaarden worden voldoen opdat de deal zou doorgaan :
 
1/ Er moeten genoeg kopers zijn : er is bijvoorbeeld een minimum vereist aantal koper van 5, 20 of 30 in dezelfde stad. Dit minimum aantal om te profiteren van de korting is altijd aangegeven op de deal. Elke klik telt dus! 
 
2/ Ervoor gaan of niet ? Dat is de vraag ! Snel beslissen is de boodschap ! De deals blijven niet voor eeuwig online.
 
Zodra het minimum aantal kopers is bereikt, sturen we jou per e-mail een link naar je Groupolitanbon. Die kan je dan gebruiken om van de aanbieding te genieten. We debiteren je rekening enkel en alleen als je de mail hebt gekregen met de link in. Je bon zal gedurende een bepaalde periode geldig zijn, die meestal schommelt tussen de 1 maand en 1 jaar. Een handige tip… vergeet je bon niet mee te nemen naar je afspraak, restaurantbezoek of wat dan ook! 
 
Als het minimum aantal inschrijvingen niet is bereikt, hoe verloopt het dan verder? De deal wordt geannuleerd mits onvoldoende deelnemers, niemand kan dan van het voordeel genieten maar je verliest daarbij geen cent. Geen deal, niemand betaalt! 
 
Inschrijven op de nieuwsbrief van je stad en het aanmaken van een account bij Groupolitan
 
Ontdek een ruime waaier aan aanbiedingen aan ongelofelijke prijzen! Nog niet overtuigd? Wist je dat we kortingen geven tot -85%? Wil je hiervan genieten, ga dan naar www.groupolitan.be en schrijf je in op onze nieuwsbrief. Zo ontvang je elke dag de beste aanbiedingen voor jouw stad!
 
Je hoeft je enkel in te schrijven op de nieuwsbrief van je stad om te weten te komen bij wie of waar je kan genieten van een uitzonderlijke korting in jouw omgeving! Kijk boven aan de pagina en geef naast “Mis geen enkele deal in (naam stad)” je e-mailadres in. 
 
Hoe maak je een account aan? Klik op “client access” rechts boven aan de pagina en vervolgens op “maak gratis uw account aan”. Van hieruit kan je onze profiteren en ze kopen! 
 
Aarzel niet om je vrienden te informeren over de deals. Hoe meer mensen ervan weten, hoe meer kans dat de deal doorgaat! Vandaar is het interessant je netwerk aan te spreken als je zelf graag wilt genieten van één van onze deals. Email, Facebook, Twitter, alle middelen zijn goed om ervoor te zorgen dat voldoende deelnemers intekenen en de deal doorgaat.
 
Zo, nu weet je hoe alles werkt. Klaar om zeer veel geld uit te sparen?
 
Betalingsmogelijkheden: #