U vindt uw stad niet terug in de lijst?
Twijfel dan niet u in te schrijven op de nieuwsbrief van een stad dicht in de buurt.
Business Access
Uw e-mail adres
Wachtwoord
Hoe werkt het ?
Samen stippelen we een commercieel plan uit waarbij rekening wordt gehouden met uw suggesties en waarbij we het concept aantrekkelijk maken voor de Groupolitan klanten. We starten alvast met het aanbieden van het product of de dienst tegen een aanzienlijke korting. 
 
Iedere ochtend wordt de deal van de dag gelanceerd. Om van deze promotie te kunnen genieten moeten eerst twee voorwaarden vervuld worden:
-een minimum aantal klanten dient de bon aan te kopen
-dit minimum aantal deelnemers moet bereikt worden in minder dan 24 uur !
 
Omdat de Groupolitan klanten van dit voordeel willen genieten zullen ze hun sociale netwerken aanspreken (via Facebook, Twitter,…) en hun vrienden overtuigen met hen mee te genieten van dit bijzondere aanbod. Onze consumenten hebben gemiddeld 130 "vrienden" op hun sociale netwerken waaraan ze de boodschap verspreiden.
 
Het resultaat voor u: de eerste klanten wint u al 24 u na het verschijnen van de deal. Van de verkoopwinst profiteert u onmiddellijk en op lange termijn winnen lokale ondernemingen duizenden klanten door de samenwerking met ons !
 
De consumenten die willen genieten van 'de deal van de dag' betalen met hun creditcard en worden pas gedebiteerd als de deal effectief doorgaat. Is het minimum aantal kopers bereikt, dan sturen we hen de bon toe per e-mail die ze kunnen afdrukken en meenemen naar het arrangement om van hun voordeel te genieten.
 
Na het afronden van de deal sturen we u een lijst door met alle klanten die hebben ingetekend op uw aanbod.
 
Betalingsmogelijkheden: #