U vindt uw stad niet terug in de lijst?
Twijfel dan niet u in te schrijven op de nieuwsbrief van een stad dicht in de buurt.
Meest gestelde vragen

De Groupolitan bon is geboekt op mijn naam, ben ik verplicht de bon zelf te gebruiken of mag ik die doorgeven? Nee, u bent niet verplicht de bon zelf te gebruiken. Alleen het nummer dat op bon staat wordt gecontroleerd door de handelaar, niet specifiek de naam. U kan de bon dus doorgeven aan wie u maar wenst.

Is het mogelijk een Groupolitan cadeaubon aan een vriend te schenken? Dit is uiteraard mogelijk en zelfs een ideale manier om uw vrienden te plezieren ! Om zulke Groupolitan cadeaubon aan te bieden volstaat het om even door te klikken op de knop «Kopen» naast de deal van de dag. Vervolgens kan u doorklikken op de knop «Schenk als cadeau aan een vriend». Hierna kan u gewoon de instructies volgen, deze begeleiden u zeer goed, het is heel eenvoudig !

Binnen welke tijdsmarge kan ik m’n bon gebruiken? Uw Groupolitan bon is slechts voor bepaalde duur geldig. De exacte termijn vindt u terug in de gebruiksvoorwaarden van de bon. De geldigheidsduur zal schommelen tussen minimum 3 maanden en maximum 1 jaar.

Mag ik een Groupolitan kortingsbon aankopen in een andere stad dan dewelke ik woon? Ja, dat is mogelijk. U mag zelfs naar believen bonnen aankopen in verschillende steden en genieten van een ‘citytripje’. Let wel dat deze bon alleen maar geldig is in die specifieke stad.

Ik zou graag een onderhoud aanvragen met Groupolitan om mijn commerciële activiteiten in de kijker te zetten, hoe vraag ik zulke marketing aan? Dit kan op een heel eenvoudige manier. U kan gewoon contact met ons opnemen. Onze informatiegegevens vindt u terug op onze contact pagina voor bedrijven.

De Deal is bevestigd en gaat door, vanaf wanneer kan ik van de promotie genieten? Onmiddellijk. Of zo goed als onmiddellijk. Eens de deal doorgaat sturen we u de bon toe per mail, meestal diezelfde avond nog. In principe kan u de bon dan vanaf de volgende ochtend reeds gebruiken.
In de meeste gevallen geldt dit mechanisme. Wilt u toch 100% zeker zijn? Kijk dan even de gebruiksvoorwaarden na van de bon. De handelaar kan hierop enkele uitzonderingen formuleren. Bijvoorbeeld: bon slechts enkele dagen in de week te gebruiken, vooraf reservatie vastleggen bij het arrangement, enz. Alles staat kristalhelder geformuleerd in deze voorwaarden, neem uw tijd om dit rustig door te nemen.

Ik heb mijn Groupolitan bon niet teruggevonden in m’n inbox. Toch heb ik gisteren een bon aangekocht. Mmm... Heeft u al nagekeken of de mail per ongeluk in uw « Spam » is beland? Wij zijn in ieder geval zeker dat de mail naar u verzonden is. Als u de mail toch niet terugvindt stuur ons dan snel een mailtje naar info@groupolitan.be.

Als het minimum aantal inschrijvingen niet is bereikt, hoe verloopt het dan verder? Als het minimum aantal inschrijvingen niet is bereikt, hoe verloopt het dan verder? De deal wordt geannuleerd mits onvoldoende deelnemers, niemand kan dan van het voordeel genieten maar u verliest daarbij geen cent. Geen deal, niemand betaalt! Vandaar is het interessant uw netwerk aan te spreken als u zelf graag wil genieten van één van onze deals. Email, Facebook, Twitter, alle middelen zijn goed om ervoor te zorgen dat voldoende deelnemers intekenen en de deal doorgaat.

Waarom is een deal slechts 24u beschikbaar? De promoties die we negotiëren met de handelaars in uw stad zijn zeer exclusief. Daarom heeft u slechts een beperkte tijdsduur om u in te schrijven. Niettemin heeft u nadien voldoende tijd om deze bon te besteden (3 maanden tot 1 jaar). Dit gaat in vanaf u de bon in de hand heeft.

Hoe kan ik me inschrijven op de Deal van de Dag? Niets is éénvoudiger: klik op de knop « Kopen ». Als u nog niet over een Groupolitan account beschikt kan u er één aanmaken in enkele minuten. Vervolgens krijgt u de keuze uit verschillende betalingsmogelijkheden en kan u de kortingsbon aankopen. U wordt echter nog niet gedebiteerd, dit gebeurt pas vanaf het moment dat de deal zijn streefdoel heeft bereikt. Met andere woorden het minimum aantal inschrijvingen op deze promotie is behaald. Daarna ontvangt u een mail met de kortingsbon. Er staat geen maximum op het aantal inschrijvingen. Er is dus geen enkele reden waarom u niet zou intekenen op een deal als deze uw interesse wekt.

Groupolitan in enkele woorden ... Groupolitan is een webmarketing bedrijf, opgestart door top marketeers uit de internetwereld. Onze troef schuilt voornamelijk in het verzorgen van de marketing van kleinere, lokale ondernemingen. Groupolitan biedt aan al haar leden elke dag mooie promoties aan (deals). Kortingen, aangeboden door kleine ondernemingen, in een stad bij u in de buurt. De waaier is hier enorm ruim: dit kan gaan van restaurant en saunabezoek tot musea en optredens. Doordat de handelszaken deze kortingen aanbieden via onze website hebben wij eveneens de tijd en ruimte om hun zaak en product in de kijker te zetten. Onze redacteurs schrijven een commerciële tekst op maat voor éénieder. Deze ‘deals’, aangeboden promoties, staan slechts één dag online. Er is dus een marge van 24uur om zich in te tekenen op de korting. Daarnaast werken we met een minimum aantal kopers. Als die teller bijvoorbeeld op 10 staat hebben we minstens 10 klanten nodig die intekenen op deze kortingsbon. Is het minimum van 10 bereikt dan kan na het einde van de dag gewoon geconsumeerd worden door de aankoper. De bon blijft daarbij enkele maanden geldig.

Mag ik voor eenzelfde arrangement verschillende Groupolitan kortingsbonnen aankopen en die zelf consumeren? Meestal geldt de regel: één bon per persoon per arrangement. Twijfel echter niet om dit voor ieder aanbod even na te gaan in de gebruiksvoorwaarden. Iedere handelszaak stelt andere voorwaarden waardoor iedere promotie verschillend is.

Betalingsmogelijkheden: #